• >

AW på Elite Stora Hotellet med Arne B Andersson, E-handelsikon.

5 dec 2017
Kostnadsfritt för sponsorer och medlemmar, 250 SEK för icke-medlemmar.

Arne B Andersson, rådgivare och talesperson inom digital handel på Postnord. Arne är också en av de tongivande personerna bakom flera uppskattade rapporter om e-handelns utveckling, t ex ”E-barometern”, ”E-handeln i Norden” och ”E-handeln i Europa”.

AW på Elite Stora Hotellet med Arne B Andersson, E-handelsikon.

Arne B Andersson, rådgivare och talesperson inom digital handel på Postnord är en ikon inom den svenska e-handelssfären. Arne har i mer än tjugo års tid varit en stark drivkraft för smartare handel och förbättrad kundupplevelse. Arne har djup kunskap och insikt i e-handelsvärlden från många olika perspektiv och vinklar. Arne är också en av de tongivande personerna bakom flera uppskattade rapporter om e-handelns utveckling, t ex ”E-barometern”, ”E-handeln i Norden” och ”E-handeln i Europa”.

Information om eventet - ÖPPET

Datum och tid: 5/12-17
Plats: Elit stora hotellet

Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i Marknadsföreningen, 250 SEK för icke-medlemmar.

Observera att anmälan är bindande och att en kostnad på 120 SEK faktureras dig som uteblir, oavsett medlemskap eller ej.

Plats: Elite stora hotellet

Våra samarbetspartners