MiJ - nätverket för dig!

MiJ är ett givet forum för personlig utveckling, kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och affärsrelationer för dig som arbetar med marknadsföring, PR, media och kommunikation eller försäljning.

Vi har ca 250 medlemmar och arrangerar varje år 15-20 inspirerande möten. Våra frukostmöten (inkl. frukost) är kostnadsfria och ingår i medlemskapet. Det gör även ev. lunch- eller kvällsaktiviteter om inte annat anges. Som medlem är du också välkommen att bjuda med en gäst på våra träffar.

Föreningen är öppen både för dig med lång yrkeserfarenhet och för dig som studerar eller är nyutexaminerad. Genom ett medlemskap förenar du ditt intresse för marknadsföring med både nytta, nöje och nya kontakter!

Vill du bli medlem? Klicka på knappen här bredvid, så kommer du till vårt medlemssystem Membit och kan ansöka om medlemskap.

OBS! Som ny medlem måste du själv skriva ut din faktura från systemet i samband med att du anmäler ditt medlemskap. Instruktion om hur du gör hittar du här.

Som medlem i MiJ får du

Frukostmöten och seminarier – Kostnadsfria, relevanta, intressanta och inspirerande föreläsningar, föredrag, studiebesök och skojiga aktiviteter där vi bjuder på mat och dryck. Ta en titt bland våra aktiviteter för aktuella programpunkter.

Dessutom får du;

• En naturlig mötesplats med trevlig social samvaro för marknadsföringsintresserade.
  • Nominera kandidaterna till priset ”Guldstickan - Årets Marknadsförare”.
  • Tillgång till ett fenomenalt kontaktnät samt möjligheter till erfarenhets- och kompetensutbyte.
  • Chans att knyta nya affärskontakter.
  • Rabatt på deltagaravgiften om du vill gå på Tendensdagen.
  • Vara med och påverka regionens utveckling inom marknadsföring och kommunikation.

Medlemskap 2016

Medlemskap: 1 300 kr/12 månader inkl. moms, varav 1 150 kr är  avdragsgill serviceavgift (företag).

När du har betalat din årsavgift får du löpande information om MiJ:s arrangemang via e-post och tillgång till det största marknads- och kommunikationsnätverket i Jönköpings län.

Medlemskapet är individuellt och personligt samt giltigt 12 månader. Glöm inte att anmäla ev. ändringar i dina kontaktuppgifter till vårt medlemsregister om du flyttar eller t.ex. byter arbetsgivare.

PUL-info

Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter enligt PUL.

Våra samarbetspartners

Din Webbstrateg