Svar på dina funderingar

Här hittar du svar på de flesta av de frågor du kan tänkas ha om MiJ och ditt medlemskap hos oss. Skulle du mot förmodan inte hitta det svar du söker – hör av dig till oss!

Vilka är medlemmar i MiJ?

Cirka 270 personer som är verksamma inom marknadsföring, kommunikation eller försäljning och de flesta bor i Jönköping med omnejd. Ett mängd yrkestitlar i små, medelstora och stora företag, såväl som myndigheter och skolor, finns bland medlemmarna.

Är det mitt företag som är medlem?

Nej. Ditt medlemskap är personligt, men din arbetsgivare kan stå för kostnaden för ditt medlemskap. Skulle du byta arbetsgivare följer medlemskapet dig som individ. Glöm dock inte att meddela dina nya kontaktuppgifter till oss.

Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter?

Enklast gör du det direkt i vårt medlemssystem Membit. Inloggningsuppgifterna hittar du på fakturan du fått gällande årets medlemsskap.

Hur gör jag när jag vill anmäla mig till ett arrangemang?

Du anmäler dig via formuläret på den programpunkten du vill gå på. Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post. Tid och plats meddelas i inbjudan. MiJ-frukostarna äger oftast rum kl. 07.30–09.00. Frukost står framdukad från 07.15. Kom i tid så att du hinner äta och mingla! Information om träffar och aktuella aktiviteter hittar du alltid under Aktiviteter här på hemsidan.

Kan jag ta med sig gäster på MiJ:s arrangemang?

Ja, som medlem är du också välkommen att bjuda med en gäst på våra träffar. Gäster är välkomna utan kostnad på en träff.

Om jag inte kan gå på ett arrangemang, kan någon annan på företaget ta min plats?

Om du är anmäld och blir sjuk, kan en kollega eller vän gå i ditt ställe – men glöm inte att meddela detta.

Hur gör jag om jag vill avanmäla mig till ett arrangemang?

Alla anmälningar till MiJ:s event är bindande och debiteras om ingen avanmälan skett i de fall aktiviteten kostar något. Avanmälan ska ske senast 24 timmar innan träffen per mail till anmalan@marknadsforeningen.org
Har du en kollega eller vän som kan komma i ditt ställe går det bra, men glöm inte meddela oss.

Om jag har en idé till föreläsning eller vill erbjuda MiJ att arrangera ett företagsbesök hos mitt företag, hur gör jag då?

Då blir vi jätteglada. Kontakta oss på info@marknadsforeningen.org så får du mer information. Eller ta en direktkontakt med någon i styrelsen.

Hur får jag information om andra marknadsföreningars aktiviteter?

Det finns 30 marknadsföreningar i Sverige. Våra närmaste grannföreningar finns i Gnosjöregionen, Kronoberg, Kalmar, Borås och Östergötland. Gå in på Sveriges Marknadsförbunds hemsida, där finns samtliga föreningar.

Kan jag vara med på någon annan marknadsförenings arrangemang?

Ja, som medlem i MiJ kan du också delta i aktiviteterna hos de andra lokalföreningarna runt om i landet och betalar medlemspris om detta debiteras för aktiviteten. Observera att all anmälan etc. går via respektive förening.

Våra samarbetspartners

Din Webbstrateg